Prijavi se

Registruj se

*
*
*
*
*

* Polje je obavezno

Rolo Sistem

ROLO VRATA : Naslovna / Servis i održavanje
A+ R A-

Servis

El. pošta Štampa PDF

ServisBrz i stručan servis

Osim kvalitete isporuke i ugradnje, posebnu pažnju posvećujemo brzom i stručnom servisu.

Automatska vrata su često zanemarena u sastavu održavanja objekta. Zbog njihovog učestalog otvaranja i velikog mehaničkog opterećenja materijala, neophodno je vrata redovno servisirati.  Svi pokretni delovi se i kod redovnog korišćenja zbog  vibracija i udarca počinju otpuštati ili trošiti.  Gotovo 80% kvarova posledica je neredovnog održavanja. Jedino se na preventivnom pregledu mogu uočiti i otkloniti takvi nedostaci, koji će pre ili posle biti uzrok zaustavljanja vrata. Najćešće se kvar na vratima dogodi u trenutku kad je najmanje poželjno, pa je onda i servis istih hitan, a često i skup, jer se unište delovi koje smo mogli adekvatnom pravovremenom intervencijom spasiti.

Preventivni pregledi vrata se ugovaraju zavisno o učestalosti korišćenja i važnosti objekta. Mogu biti kvartalni, polugodišnji ili godišnji. Samo tako možemo garantovati da mehanički kvar zbog istrošenosti ili otpuštenosti neće biti uzrok zaustavljanja vrata, te da će ona besprekorno raditi ceo svoj vek eksploatacije.
Naša servisna služba na raspolaganju je svim korisnicima automatskih vrata za procenu stepena korišćenja vrata, te predloga za preventivno održavanje istih. U mogućnosti smo ponuditi održavanje i rezervne delove za većinu automatskih vrata, bez obzira na proizvođača istih. Za sve detalje slobodno se obratite na mail adresu ili na servisni telefon.

Naši serviseri će Vam rado pomoći.

Saznajte više

Tipologija Alu proizvoda se može podeliti na 3 grupe elemenata, a to su: fiksne pozicije (neotvarajući elementi), prozori i vrata (otvarajući elementi). Od ove tri (ili dve) može se sastaviti bilo koji tip Alu pozicije koja zadovoljava potrebe klijenata. Tipologije takodje olakšavaju planiranje proizvodnje i kalkulaciju cene većih narudžbina jer se sabiranjem, oduzimanjem i prilagođavanjem njihovih parametara lako predviđaju ukupni parametri narudžbine.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...

Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje.
Dobro došli !

Rampe

Elektromehaničke rampe omogućavaju da imate potpunu kontrolu pristupa u Vašu Kompaniju, parking prostor...
Elektromehanička rampa je konstruisana za intenzivnu upotrebu.

Alu stolarija

Aluminijumska stolarija koju mi proizvodimo pored ostalih prednosti omogućava Vam sledeće:

  • Uštedu toplotne energije
  • Lep dizajn
  • Kvalitetnu uslugu
  • Povoljnu cenu

Kontaktirajte nas

Borivoja Tašića br.8
Barajevo, Beograd
011 7872 113; 061 66 22 740